• Halmstads webbplatser

Enhetschefer till särskilt boende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Är du en relationsskapande och lösningsorienterad person som har ett stort engagemang för att fortsätta resan för en god personcentrerad vård där kunden alltid är i fokus? Se hit!

Vi erbjuder två spännande uppdrag som ger dig möjligheten att vara med och utveckla äldreomsorgen. Hos oss får du ett värdeskapande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Att jobba i Halmstad kommun innebär goda förmåner med oreglerad arbetstid, friskvårdstillägg och personalförening.

Vi söker just nu två enhetschefer till två av våra särskilda boenden i Halmstads kommun.
Som vår nya enhetschef kommer du att leda ett drivet och värdeskapande team. Arbetet är varierande med många kontaktytor både gentemot kunder, medarbetare, anhöriga, och chefskollegor och andra professioner inom kommunen. För att du ska ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas som chef hos oss har du undersköterska med samordnaruppdrag som bistår dig med administrativa uppgifter. Du ingår också i ledningsgrupp för särskilt boende där du kan utbyta erfarenhet och diskutera verksamhetsfrågor med 21 engagerade chefskollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
• Leda och följa upp verksamheten utifrån gällande lagar och förordningar på området.
• Bedriva kvalitetsarbete och tillgodose att de boende får en god vård och omsorg.
• Driva utvecklingsarbete på enheten, samt delta i utvecklingsarbete inom utvalda områden.
• Samverka med både interna och externa samverkanspartners.
• Löpande uppföljning av budget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom socialt arbete eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta som chef. Har du gått en kurs i projektledning är det ett extra plus. Vidare är det meriterande om du har kunskap om socialtjänstlagen, arbetsmiljölagen och hälso- och sjukvårdslagen.

B-körkort och tillgång till bil samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi tror att du som söker är en driven och lösningsorienterad person som kan se till helheten genom att prioritera övergripande strategier och ha en framstående förmåga att lösa utmanande problem. Du brinner för utveckling och är en naturlig relationskapare. Som person är du positiv samt prestigelös och har enkelt för att förmedla detta till din omgivning. Vi kommer till denna rekrytering lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2024-04-24
Ansök senast
2024-05-08

Upplysningar

  • Hannah Bjerke Nilsson
    HR-specialist
    Telefon: +46 720833876
  • Yvonne Persson
    Kommunal
  • Dennis Trana Ågren
    Vision
    Telefon: 073-3402732
  • Linda Ajeti
    Verksamhetschef, särskilt boende
    Telefon: 0702-12 03 12
    E-post: Linda Ajeti

Ansökan

Referensnummer
C189381 - 2024Ansök

Övrig information

Information om tester:
Som ett steg i rekryteringsprocessen använder vi oss av tester i urvalet vilket gör det möjligt för oss att säkerställa en fördomsfri och rättvis process. Om du går vidare kommer du att få ett e-postmeddelande med tester att genomföra. Har du redan genomfört dessa tester kan du återanvända ditt resultat.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!